Tomatis per a dones embarassades

Cada cop que el fetus rep una informació que ve de la mare aguditza l’oïda i sap discernir si el discurs va dirigit a ell o no.

Des dels anys 80, nombroses investigacions van demostrar en el fetus, l'existència d'una vida psíquica i sensorial molt intensa. Aquestes dades no han fet més que confirmar les posicions de Tomatis relatives a la vida intrauterina, emeses 30 anys abans. En efecte, des dels anys 50, Tomatis havia afirmat que la veu materna era percebuda pel fetus, i que aquesta última constituïa per a ell una mena d'essència sonora afectiva primordial i capital per la seva evolució, tant física com psíquica. A més, per Tomatis, aquesta veu li permetia al fetus, gravar en la seva memòria les estructures de base de la seva llengua materna, és a dir els seus ritmes i els seus contorns entonatius. Està clarament establert que la mare, durant l'espera del seu nen, li transmet tota la varietat dels seus estats afectius i emocionals, tant positius com negatius. És la raó per la qual durant aquest període excepcional, és molt important que, en el pla de la comunicació, la futura mare estigui en les millors condicions de descans i serenitat.

Sessions d'oïda electrònica

Les sessions amb l'oïda electrònica, li permetran desfer-se de l'angoixa i de l'estrès que poden envair-la, tant sigui per causa de circumstàncies externes difícils que ha de viure, o pel temor al dolor associat al part. No obstant això, en tots els casos, és molt important que la dona embarassada, pugui relaxar-se i eliminar la seva angoixa i el seu estrès, no només per a ella, sinó també per al seu nen.

En efecte com més propensa sigui una dona a l'ansietat i a la tensió, més dolor sentirà físicament transmetent-lo al mateix temps al seu nen.

Per mitigar aquests estats emocionals negativess més al fet de lluitar contra l'ansietat i prevenir-se contra el dolor, les sessions proveirant a la mare tant en relaxació com amb dinamització. També ajudarà en la regulació del son i fent una acció preventiva important en la disminució d'energia, que apareix freqüentment després del part. Finalment, contribuiran a l'evolució de les capacitats de comunicació de l'infant, capacitats els orígens, segons Tomatis, es troben en aquesta primera relació sònica establerta en el fetus, durant la seva vida intrauterina, amb la veu materna. No tinc foto però en podem buscar una

Alfred Tomatis
  • Tractament Còmodament a domicili
  • Personalitzat A cada embaràs
  • Equip Solisten + Auriculars Wifi

Estàs embarassada? Vine a provar el mètode Tomatis per embarassades:

Contactan's!