En què consisteix el tractament?


El tractament consisteix en recuperar la funció d’escolta amb tots els beneficis que això implica.Una evaluació del cas concret amb un test d’ecolta ens dona l’informació per crear un programa personalitzat que consta de dues fases. Durant la primera fase farem les sesions d’escolta a casa amb un equip portàtil, aparell Solisten i uns airuculars que transmeten els sons en conducció aèrea i òsea. En la segona fase treballarem la nostra veu amb l’aparell Forbrain seguint les indicacions de la terapeuta.

Contacta'ns

Com funciona el mètode?

El mètode Tomatis és una tècnica d'estimulació sensorial sonora única què permet estimular tota la oïda interna tant en el pla auditiu com motor i a qualsevol edat.

Funciona per vibracions que estimulen tots els músculs del l'aparell auditiu i aquests músculs també per vibració estimulan els òrgans còclea i vestíbul, encarregats de dinamitzar el cervell. També el vestíbul informa al cervell del més mínim moviment corporal incidint directament en el ritme i en l’equilibri.

No podem intervenir manualment sobre els músculs més petits del cos humà, però és possible una rehabilitació mecànica funcional a través del Mètode desenvolupat pel Dr. Alfred A. Tomatis i alhora, optimitzar el bucle audiofonatori perquè l’efecte duri en el temps.

L'equip

Qui som Tomatis Catalunya?

Mariant Piqué
Mariant Piqué Bundó
Diplomada en Puericultura
Comunicació & RRPP
Terapia Vascular Física Bemer®
Estimulació neurosensorial Métode Tomatis®